måndag 29 december 2008

Snart är 2008 slut!

Så, då var julen avklarad, och snart även hela detta året. Det har varit ganska mycket att göra på jobbet, mycket tankar om lite av varje och en del trevligt umgänge med nära o kära. Jag firade jul hos min bror i gbg tillsammans med min käre fader, och på juldagen åkte jag till min mamma och stannade där tills igår. I lördags hämtade hon en ny valp från skåne, en japansk Shiba, väldigt söt liten sak. Hennes förra fick ju tyvärr tragiskt avlivas, bara ett år gammal, så nu börjar morsan om på ny kula. Kommer säkert gå fint denna gången :)

Julklappar är väl inget man egentligen bryr sig så hemskt mycket om numera, men jag kan summera årets klappar ändå får dem som råkar vara nyfikna:

* En flaska Jameson's whisky, 12-årig
* Fyra böcker av olika slag
* Ett par hörlurar med mic till datorn
* En bricka, en diskborste och en handdukshållare med krokar (alla med dödskallemotiv, haha)
* En konstgjord ros med LED-ljus i skiftande färger (skitläckert i mörkret)
* Ett par svartvita Calvin Kleinboxers
* 1000 kr

Sammanfattat trevliga presenter :)

Kärleksfronten då? Tja...jag har väl mer eller mindre tröttnat på exet som jag skrivit så mkt om i bloggen. Hon dissade ju mig mer eller mindre, vilket var lika bra det, och hennes uppfattning om att visa omtanke och intresse är tydligen att inte ha nån kontakt...önskar bara jag kunde inse från början att hon bara var inne i nån slags fas som inte betydde nåt så hade jag sluppit allt grubblande och att bygga upp förhoppningar. En person som är så velig i sina egna tankar och sina känslor för andra är inget för mig, jag avskyr verkligen velande.
Däremot var jag fredagen innan jul hos en tjejkompis i gbg som jag känt i runt fyra år. Vi har väl flirtat ganska mkt under tiden hon haft förhållande, men nu är hon singel och jag var hemma hos henne för första gången. Hon är inte ute efter nåt nytt, och det är egentligen inte jag heller, så vi hade lite trevligt mys i hennes soffa iaf. Hoppas på mer hemma hos mig snart oxå, hehe.

Visst hade det varit skönt med ett fast förhållande och kärlek...men mestadels mår jag bra och klarar mig fint ändå, det som man kunde få lite oftare är närhet och sex förstås, nåt jag hoppas jag kan få. För min egen del så känner jag inte att jag behöver jaga efter kärlek om man får den tillfälliga tillfredsställelsen, då får det komma när det kommer, vilket det oftast gör :)

Idag väntar en tur in till stan för lite inköp av alkohol inför nyårsafton i övermorgon, och ev ska jag dricka öl med en tjejkompis här ikväll eller hänga med en killpolare, vilket det nu blir. Nu ska jag dock fortsätta diska!

måndag 1 december 2008

1:e december

Första dagen på en ny arbetsvecka, och fan vad trött jag är idag. Inte så konstigt egentligen, vände på dygnet rejält under helgen efter att ha spelat alldeles för mycket Fallout 3 och gick till sängs för sent igår kväll.

Fick reda på under kvällen att jag kunde spenderat lördagen hos en söt tjej i gbg istället för att sitta ensam hemma, eftersom jag fick ändrade planer men trodde hon var upptagen med annat. Men men, sånt som händer och vi ska eventuellt ses på lördag ändå :) Behöver komma hemifrån och bort från Alingsås lite, känns mest som att livet bara består av jobb och degande hemma just nu i dessa mörka tider. Lite kvinnlig närhet behövs det oxå. På fredag blir det för övrigt julbord med jobbet, misstänker att jag kommer vara både trött och bakis på lördag...ujuj...