torsdag 25 september 2008

Ojoj, långt blogguppehåll...

Värst, över en månad utan att ha skrivit nåt, och ändå har det hänt en massa!

Jag köpte teven som jag hade funderat på, en 46" Samsung 656, helt underbar men fan vad pank jag blev efteråt. Idag kom dock löningen, så nu kan jag börja leva igen!

Annars så har, väldigt förvånande, min exflickvän uttalat sina känslor för mig, vilka lyckosamt nog lutar åt samma håll som mina känslor för henne :D Jag snackade på msn i timtals med henne senaste helgen (kom i säng runt halv fem både fredag o lördag), och det var då det kom fram...hon hade försökt dölja det för mig ett tag nu, med tanke på att hon har pojkvän (sambo) så hade hon en hel del samvetskval nu. Stackars henne...

Men två saker har jag mer eller mindre kommit fram till ang. henne iaf: känslorna jag har för henne är inte bara nostalgiska minnen, utan nya känslor. Det andra är att jag med största säkerhet vill göra ett nytt, seriöst försök med henne. Vi ska iaf ses under hösten och träffas på ett kafé eller så och prata ut ordentligt. Först ville hon hälsa på hos mig, men det kröp fram att hon kanske inte skulle kunna motstå frestelsen...och jag vill inte att det ska hända nåt dumt medan hon har kille, inte hon heller för den delen.

Jaja...nu försöker jag bara hålla huvudet kallt, så gott det går. Faktum är att jag har ändå tänkt en hel del på henne under veckan, och fan vad jag längtar efter henne. Uschabuscha...men det ger sig, på nåt vis :)