fredag 29 februari 2008

Sjuk igen?

Ughh..det är snart midnatt och jag har asont i halsen, känns precis som när jag blev döförkyld för bara ett par veckor sen =/ Det är typiskt, speciellt eftersom jag ska till gbg med några arbetskamrater imorgon mitt på dagen...nåt säger mig att jag kommer bli hemma och krya på mig istället, typiskt. Ibland fattar jag inte riktigt vad det är med mitt immunförsvar, om jag nu har något sådant. Antar att nedskärningarna i försvarsbudgeten har sträckt sig ända till min egen kropp, och då har det fanimig gått för långt.

I vilket fall som helst så vill jag rekommendera veckans bästa skivsläpp: Draconian - Turning Season Within. Leta upp den på nätet och lyssna, köp den om ni gillar den :)

Ja, första posten här

Så...nu har jag skapat min egen blogg efter runt en timme av testande av olika layouter, och slutligen bestämt mig för den mörkgrå/röda/vita typen :) Ska bli intressant att se om jag kommer skriva här ofta, eller tröttna efter några veckor som jag alltid gjort med div communitys. Tror dock jag kommer gilla konceptet, här finns inget "tvång" på att snacka med annat folk, fulragga på tjejer som försöker se svåra eller snygga ut på sina bilder eller liknande. Här kommer jag (precis som jag antar de flesta som bloggare gör) ventilera mina tankar om min vardag och olika saker. Det är främst i självterapeutiskt syfte, men alltid roligt om någon skulle känna igen sig i något jag skriver.

Tja...just nu lyssnar jag iaf på P3 och passar en av min mors hundar, vilken jag tänkte gå ut med lite nu :)

Auf wienerschnitzel // Herr K